RASPORED | CENTAR STEP

Professional works

Naši termini za aerobic su u prijepodnevnim satima ponedjeljak-srijeda-petak od 10 sati, a svakim radnim danom, popodne u terminima od 17, 18, 19,20 i 21 sat.a u to vrijeme možete vježbati i u teretani.
Drage članice, sigurni smo da će svaka od Vas pronaći termin i intenzitet rada koji baš Vama odgovara, a pri tom izboru stojimo Vam na raspolaganju stručnim savjetima.

UPISI | CENTAR STEP

Upisi

Upisi i predbilježbe za grupu koju odaberete su svakog 1. u mjesecu, no mi smo i tu fleksibilni...sat koji izostanete uvijek možete nadokanditi u drugom terminu, vodimo brigu da svoje treninge odradite i budete zadovoljni.
Ukoliko dođete u polovini mjeseca cijenu prilagođavamo preostalim dolascima.

DOBRODOŠLI U CENTAR STEP

Competitive price

Upisi u aerobic programe i teretanu vrše se svakog 1. (prvog) u mjesecu, te Vas molimo da rezervirate svoje mjesto u željenoj grupi.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se javite na telefon 01/363.40.72, fax 01/369.46.85 ili mailom na centro@net.hr ili na  mob. 091 562 75 30

Raspored

TERMIN PONEDJELJAK UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK
10-11 FUSION HI/LO   STEP & SHAPE   TAE-BO
17-18 BODYFIT BODYFIT
18-19 TOTAL BODY
CONDITIONING
TOTAL BODY
CONDITIONING
STEP & SHAPE STEP & SHAPE MIX & MATCH
19-20 TRIPLE THREAT PROGRESSIVE
PILATES
TRIPLE THREAT PROGRESSIVE
PILATES
TRIPLE THREAT
20-21 CARDIO FIT POWER MIX CARDIO FIT-H POWER MIX CARDIO FIT-S
21-22 ZUMBA FITNESS   ZUMBA FITNESS   ZUMBA FITNESS

 

UTO, ČET 17 – 18 h

BodyFit

Kombinacija pilatesa, yoge i drugih sporijih programa te opuštajuće muzike opušta i tijelo dovodi u super formu koristeći različite tehnike aktivnog istezanja u kombinaciji sa vježbama snage koje se nadovezuju jedna na drugu. Cilj treninga je uz vježbe jačanja i istezanja izgraditi jaki centar tijela, ojačati i oblikovati mišiće, poboljšati držanje tijela, povećati snagu, fleksibilnost, pokretljivost zglobova i kralježnice, ravnotežu cijelog tijela, izdužiti mišiće nogu i podignuti stražnjicu, a pritom se opustiti.

 

PON  17 - 18 h, SRI  10 – 11 h, SRI 20 – 21 h

STEP & SHAPE

Program uključuje korištenje originalnih Reebokstep klupica kojima se povećava intenzitet rada, te strukture kretanja postaju složenije. Ovaj program uključuje maksimalan rad donjih ekstremiteta, a ujedno i njihovo oblikovanje.Za dodatno oblikovanje muskulature primjenjuje se i rad sa ručnim utezima, gumama, loptama.

 

PET  17 -18 h

PILATES

Pilates metoda oblikovanja tijela jedinstveni je sustav vježbi istezanja i snage koji je prije dvadeset godina razvio Joseph H. Pilates. Primjenom tog sustava vježbi jača se i oblikuje mišiće, ispravlja držanje tijela, utječe na gipkost i ravnotežu, ujedinjuje tijelo i um te usavršava oblik tijela. Mogu se koristiti Pilates lopte, rastezljive gume,ručni utezi...

 

UTO, ČET 20 – 21 h

POWER MIX

Kardio (kondicijski) program, energičan trening visokog intenziteta kojem je primarni cilj povećanje izdržljivosti (kondicije) i redukcije potkožnog masnog tkiva. Ovaj dinamičan sat čak i najjednostavniju vježbu čini izazovom. Jedinstven, uzbudljiv i dinamičan trening koji pomiče granice izdržljivosti i snage.

 

UTO 18 – 19 h

FUSION HI-LO

Zanimljiv i inovativan spoj workout programa i kardio (kondicijskog) programa. Spoj energije i motivacije ovaj sat čini izazovnim i zabavnim. Kroz jednostavne i zanimljive koreografije poboljšajte kondiciju i definiraju tijelo.

 

PET 10 – 11 h

TAE – BO

Jedan od najpopularnijih aerobik programa. Uključuje pokrete iz raznih borilačkih vještina tako da je uključen rad cijelog tijela. Nikada se ne koristi samo snaga ruku, već su udarci nastali pokretanjem čitavog tijela. Ovaj program preporučujemo onima "najhrabrijima" zato što će se poslije ovog programa osjećati drugačije. Ne preporučujemo starijim osobama sa problemima lokomotornog sustava.

 

UTO 19 – 20 h, ČET 19 – 20 h

PROGRESSIVE PILATES

Trening obuhvača kombinaciju vježbi za povećanje snage i fleksibilnosti, vježbi koje ispravljaju držanje tijela, umanjuju stres i grade vretenastu muskulaturu. Cilj treninga je izgraditi i ojačati centaralni dio tijela, ojačati i oblikovati mišiće, te poboljšati držanje tijela što ukupno djeluje na opće poboljšanje stanja organizma, povećanu fleksibilnost i pokretljivost zglobova. Trening se preporuča osobama koje ne preferiraju klasične aerobik vježbe i nisu sklone koreografijama

 

PON 21 – 22 h, SRI 21 – 22h, PET 21 – 22h

ZUMBA

Jednostavan, učinkovit i zabavan sat koji je primjeren za sve dobne skupine. Neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, koliko godina imate, posjedujete bilo kakvo ili pak nikakvo iskustvo u plesu, ovo je trning prilagođen svima. Bazirana je na privlačnoj kombinaciji jednostavnih brzih i sporih latino ritmova (cumbia, salsa, merengue, reggaeaton, samba, bellydancing, mambo, cha-cha-cha itd.) koji se izmjenjuju tijekom treninga te učvršćuju i oblikuju tijelo

 

PON 18 – 19 h

TOTAL BODY CONDITIONING

Trening za učvršćivanje cijeloga tijela sa radom na specifičnim zonama (ruke, trbuh, noge, stražnjica, leđa) uz uporabu različitih rekvizita. Trening koji pojačava snagu, izdržljivost i koordinaciju, te poboljšava Vašu budnost i radnu sposobnost. Idealan je za sve one koji se vole dobro oznojiti bez puno razmišljanja i koreografije.

 

PET 20 – 21 h

CARDIO FIT

Aerobni trening visokog intenziteta, gdje kombiniramo aerobne vježbe sa vježbama snage, koristeći vlastito tijelo kako bi ojačali i oblikovali mišiće nogu, trbuha i stražnjice. Trening povećava snagu, izdržljivost, kondiciju i opću fizičku spremu te pomaže u redukciji potkožnog masnog tkiva (uz pravilnu prehranu).

 

PON, SRI, PET 19 – 20 h

TRIPLE THREAT

Tri dinamična oblika ( snaga, kardiovaskularni trening i vježbe za trbušni zid) smiksana u jedan intezivan program ! Ako ste netko tko voli raznolikost, onda ćete obožavati spontanost ovog programa, jer svaki puta možete očekivati nešto drugo !

 

PET 18 – 19 h

MIX&MATCH

Program kombinira niz različitih vrsta treninga (hi lo, step, workout, intervalni, dance aerobic...) a dovodi vaše tijelo u stanje visoke kondicije, snage i izdržljivosti. Naizmjence se rade vjezbe HI intenziteta u kombinaciji sa aktivnim radom na snazi punih pola sata nakon čega slijedi ili izolorani rad na snazi sa zadrzavanjem na radu trbuha, stražnjice, bokova i leđa ili neka vrsta kružnog i intervalnog treninga. Sat nudi raznolik program u ovisnosti o polaznicima i njihovoj spremnosti ili potrebama koje sam trener procjenjuje za svaki nadolazeći sat. Na kraju sata radi se adekvatan stretch.