Raspored

Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
10:00 - 11:00
17:00 - 18:00
18:00 - 19:00
19:00 - 20:00
20:00 - 21:00
21:00 - 22:00
FUSION HI/LO
STEP & SHAPE
PILATES
BODYFIT
BODYFIT
TOTAL BODY CONDITIONING
TOTAL BODY CONDITIONING
STEP & SHAPE
STEP & SHAPE
MIX & MATCH
TRIPLE THREAT
PROGRESSIVE STRECH
TRIPLE THREAT
PROGRESSIVE STRECH
TRIPLE THREAT
CARDIO FIT
HIIT
CARDIO FIT-H
HIIT
STEP CARDIO
ZUMBA FITNESS
ZUMBA FITNESS
ZUMBA FITNESS
TERMIN
PONEDJELJAK
UTORAK
SRIJEDA
ČETVRTAK
PETAK
10
FUSION HI/LO
 
STEP & SHAPE
 
TAE-BO 
17
 
PILATES
 
PILATES
 
17:30
TOTAL BODY
CONDITIONING
 
STEP & SHAPE
 
MIX & MATCH
19
TRIPLE THREAT
PROGRESSIVE
 STRECH
18:30
TRIPLE THREAT
PROGRESSIVE
 STRECH
18:30
TRIPLE THREAT
20
CARDIO FIT
POWER MIX
CARDIO FIT-H
POWER MIX
CARDIO FIT-S
21
ZUMBA 
 
ZUMBA 
 
ZUMBA 

UTO, ČET 17 hBodyFit

Kombinacija pilatesa, yoge i drugih sporijih programa te opuštajuće muzike opušta i tijelo dovodi u super formu koristeći različite tehnike aktivnog istezanja u kombinaciji sa vježbama snage koje se nadovezuju jedna na drugu. Cilj treninga je uz vježbe jačanja i istezanja izgraditi jaki centar tijela, ojačati i oblikovati mišiće, poboljšati držanje tijela, povećati snagu, fleksibilnost, pokretljivost zglobova i kralježnice, ravnotežu cijelog tijela, izdužiti mišiće nogu i podignuti stražnjicu, a pritom se opustiti.

SRI 10 – 11 h, SRI 17:30 hSTEP & SHAPE

Program uključuje korištenje originalnih Reebokstep klupica kojima se povećava intenzitet rada, te strukture kretanja postaju složenije. Ovaj program uključuje maksimalan rad donjih ekstremiteta, a ujedno i njihovo oblikovanje.Za dodatno oblikovanje muskulature primjenjuje se i rad sa ručnim utezima, gumama, loptama.

PILATES

Pilates metoda oblikovanja tijela jedinstveni je sustav vježbi istezanja i snage koji je prije dvadeset godina razvio Joseph H. Pilates. Primjenom tog sustava vježbi jača se i oblikuje mišiće, ispravlja držanje tijela, utječe na gipkost i ravnotežu, ujedinjuje tijelo i um te usavršava oblik tijela. Mogu se koristiti Pilates lopte, rastezljive gume,ručni utezi...

UTO, ČET 20 – 21 hHIIT

Kardio (kondicijski) program, energičan trening visokog intenziteta kojem je primarni cilj povećanje izdržljivosti (kondicije) i redukcije potkožnog masnog tkiva. Ovaj dinamičan sat čak i najjednostavniju vježbu čini izazovom. Jedinstven, uzbudljiv i dinamičan trening koji pomiče granice izdržljivosti i snage.

pon 10hFUSION HI-LO

Zanimljiv i inovativan spoj workout programa i kardio (kondicijskog) programa. Spoj energije i motivacije ovaj sat čini izazovnim i zabavnim. Kroz jednostavne i zanimljive koreografije poboljšajte kondiciju i definiraju tijelo.

pet 10hTAE-BO

Jedan od najpopularnijih aerobik programa. Uključuje pokrete iz raznih borilačkih vještina tako da je uključen rad cijelog tijela. Nikada se ne koristi samo snaga ruku, već su udarci nastali pokretanjem čitavog tijela. Ovaj program preporučujemo onima "najhrabrijima" zato što će se poslije ovog programa osjećati drugačije. Ne preporučujemo starijim osobama sa problemima lokomotornog sustava.

UTO 18:30 h, ČET 18:30 hPROGRESSIVE STRECH

Trening obuhvača kombinaciju vježbi za povećanje snage i fleksibilnosti, vježbi koje ispravljaju držanje tijela, umanjuju stres i grade vretenastu muskulaturu. Cilj treninga je izgraditi i ojačati centaralni dio tijela, ojačati i oblikovati mišiće, te poboljšati držanje tijela što ukupno djeluje na opće poboljšanje stanja organizma, povećanu fleksibilnost i pokretljivost zglobova. Trening se preporuča osobama koje ne preferiraju klasične aerobik vježbe i nisu sklone koreografijama

PON 21 – 22 h, SRI 21 – 22h, PET 21 – 22hZUMBA

Jednostavan, učinkovit i zabavan sat koji je primjeren za sve dobne skupine. Neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, koliko godina imate, posjedujete bilo kakvo ili pak nikakvo iskustvo u plesu, ovo je trning prilagođen svima. Bazirana je na privlačnoj kombinaciji jednostavnih brzih i sporih latino ritmova (cumbia, salsa, merengue, reggaeaton, samba, bellydancing, mambo, cha-cha-cha itd.) koji se izmjenjuju tijekom treninga te učvršćuju i oblikuju tijelo.

PON 18 – 19 hTOTAL BODY CONDITIONING

Trening za učvršćivanje cijeloga tijela sa radom na specifičnim zonama (ruke, trbuh, noge, stražnjica, leđa) uz uporabu različitih rekvizita. Trening koji pojačava snagu, izdržljivost i koordinaciju, te poboljšava Vašu budnost i radnu sposobnost. Idealan je za sve one koji se vole dobro oznojiti bez puno razmišljanja i koreografije.

PON, SRI 20 – 21 hCARDIO FIT PET 20 - 21 hSTEP CARDIO

Aerobni trening visokog intenziteta, gdje kombiniramo aerobne vježbe sa vježbama snage, koristeći vlastito tijelo kako bi ojačali i oblikovali mišiće nogu, trbuha i stražnjice. Trening povećava snagu, izdržljivost, kondiciju i opću fizičku spremu te pomaže u redukciji potkožnog masnog tkiva (uz pravilnu prehranu).

PON, SRI, PET 19 hTRIPLE THREAT

Tri dinamična oblika ( snaga, kardiovaskularni trening i vježbe za trbušni zid) smiksana u jedan intezivan program ! Ako ste netko tko voli raznolikost, onda ćete obožavati spontanost ovog programa, jer svaki puta možete očekivati nešto drugo !

PET 17:30 hMIX&MATCH

Program kombinira niz različitih vrsta treninga (hi lo, step, workout, intervalni, dance aerobic...) a dovodi vaše tijelo u stanje visoke kondicije, snage i izdržljivosti. Naizmjence se rade vjezbe HI intenziteta u kombinaciji sa aktivnim radom na snazi punih pola sata nakon čega slijedi ili izolorani rad na snazi sa zadrzavanjem na radu trbuha, stražnjice, bokova i leđa ili neka vrsta kružnog i intervalnog treninga. Sat nudi raznolik program u ovisnosti o polaznicima i njihovoj spremnosti ili potrebama koje sam trener procjenjuje za svaki nadolazeći sat. Na kraju sata radi se adekvatan stretch.

AEROBIC CENTAR STEP

Selska cesta 116

10 000 Zagreb

INFO

E-mail: centro@net.hr
Mobitel: 091 562.75.30

RADNO VRIJEME

Prijepodne: Pon-Sri-Pet: 9:30-12:00 h
Popodne svakim radnim danom: 16:30 - 22:00 h