RASPORED | CENTAR STEP

Professional works

Naši termini za aerobic su u prijepodnevnim satima ponedjeljak-srijeda-petak od 10 sati, a svakim radnim danom, popodne u terminima od 17, 18, 19,20 i 21 sat.a u to vrijeme možete vježbati i u teretani.
Drage članice, sigurni smo da će svaka od Vas pronaći termin i intenzitet rada koji baš Vama odgovara, a pri tom izboru stojimo Vam na raspolaganju stručnim savjetima.

UPISI | CENTAR STEP

Upisi

Upisi i predbilježbe za grupu koju odaberete su svakog 1. u mjesecu, no mi smo i tu fleksibilni...sat koji izostanete uvijek možete nadokanditi u drugom terminu, vodimo brigu da svoje treninge odradite i budete zadovoljni.
Ukoliko dođete u polovini mjeseca cijenu prilagođavamo preostalim dolascima.

DOBRODOŠLI U CENTAR STEP

Competitive price

Upisi u aerobic programe i teretanu vrše se svakog 1. (prvog) u mjesecu, te Vas molimo da rezervirate svoje mjesto u željenoj grupi.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se javite na telefon 01/363.40.72, fax 01/369.46.85 ili mailom na centro@net.hr ili na  mob. 091 562 75 30

Program

FUSION HI-LO

Kardio KICK

Zanimljiv i inovativan spoj workout programa i kardio (kondicijskog) programa. Sat uzbudljivog sagorijevanja kalorija, energiziranja tijela. Pridružite se ovom satu i vidjet ćete da sat može biti pravi party sa spektakularnim pokretima koji poboljšavaju kondiciju i definiraju tijelo.

 

TAE-BO

TAE BO

Jedan od najpopularnijih aerobik programa. Uključuje pokrete iz raznih borilačkih vještina tako da je uključen rad cijelog tijela. Nikada se ne koristi samo snaga ruku, već su udarci nastali pokretanjem čitavog tijela. Ovaj program preporučujemo onima "najhrabrijima" zato što će se poslije ovog programa osjećati drugačije. Ne preporučujemo starijim osobama sa problemima lokomotornog sustava.

 
 

STEP ENERGY ZONE

STEP BY STEP

Spoj energije i motivacije ovaj sat čini izazovnim i zabavnim.  Kroz jednostavne i zanimljive koreografije koriste se simetrične i asimetrične kombinacije koje koreografiju čine originalnom i izazovnom.

 

DANCE FOR YOU

DANCE FOR YOU

Aerobni sat sastavljen od dva dijela: prvi je plesna koreografija hi intenziteta s plesnim elementima, a drugi je workout na kojem se provode ciljane vježbe snage kojima se djeluje na učvršćivanje muskulature cijelog tijela (rad na stražnjici, trbuhu i leđima).

 
 

PILATES

AERO MIX

Pilates metoda oblikovanja tijela jedinstveni je sustav vježbi istezanja i snage koji je prije dvadeset godina razvio Joseph H. Pilates. Primjenom tog sustava vježbi jača se i oblikuje mišiće, ispravlja držanje tijela, utječe na gipkost i ravnotežu, ujedinjuje tijelo i um te usavršava oblik tijela. Mogu se koristiti Pilates lopte, rastezljive gume,ručni utezi...

 

HI IMPACT (JUMP IT UP)

HI IMPACT

Zahtjevan sat visokog intenziteta direktno usmjeren na razvijanje kondicije i topljenje masnih naslaga. Glazba je relativno brza, kao i izmjenjivanje koraka. Izmjenjuju se koraci na podu sa poskocima i na taj se način potiče intenzivno znojenje, bolja cirkulacija te mršavljenje. Nakon aerobnog dijela slijede vježbe snage usmjerene na "problematična mjesta"-stražnjica, trbuh, bedra, najčešće pomoću bučica, pijeska i lopti za vježbanje. Zbog čestih poskoka, ovaj sat je namjenje osobama koje nemaju problema sa zglobovima na nogama, posebno koljenima.

 
 

Zumba

LATINO MIX

Neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, koliko godina imate, posjedujete li bilo kakvo ili pak nikakvo iskustvo u plesu, ovo je trening prilagođen svima. Bazirana je na privlačnim i egzotičnim plesovima kao što su cumbia, salsa, merengue, reggaeton, samba, belly dancing, tango, flamenco, mambo, cha-cha-cha itd. koji se izmjenjuju tijekom treninga Zumba je zabavna, Zumba je efikasna , Zumba je zarazna .