Program

BODYFIT UTO, ČET 17 – 18 h

Riječ je o treningu mobilnosti i stabilnosti tijela te vježbi koje služe kao prevencija od ozljeda. Omogućava nam bolju izvedbu vježbi, raspon pokreta, te djeluje na poboljšanje mišićne izdržljivosti.
Efikasan pokret temelj je uspješnog funkcioniranja u svakodnevnom životu.
Trening se preporuča svim dobnim skupinama.

STEP & SHAPE PON 10 h, SRI 17:30 h

Program uključuje korištenje originalnih Reebokstep klupica kojima se povećava intenzitet rada, te strukture kretanja postaju složenije. Ovaj program uključuje maksimalan rad donjih ekstremiteta, a ujedno i njihovo oblikovanje.Za dodatno oblikovanje muskulature primjenjuje se i rad sa ručnim utezima, gumama, loptama.

PILATES

Pilates metoda oblikovanja tijela jedinstveni je sustav vježbi istezanja i snage koji je prije dvadeset godina razvio Joseph H. Pilates. Primjenom tog sustava vježbi jača se i oblikuje mišiće, ispravlja držanje tijela, utječe na gipkost i ravnotežu, ujedinjuje tijelo i um te usavršava oblik tijela. Mogu se koristiti Pilates lopte, rastezljive gume,ručni utezi.

HIIT UTO, ČET 20 – 21 h

Kardio (kondicijski) program, energičan trening visokog intenziteta kojem je primarni cilj povećanje izdržljivosti (kondicije) i redukcije potkožnog masnog tkiva. Ovaj dinamičan sat čak i najjednostavniju vježbu čini izazovom. Jedinstven, uzbudljiv i dinamičan trening koji pomiče granice izdržljivosti i snage.

FUSION HI-LO UTO 18 – 19 h

Zanimljiv i inovativan spoj workout programa i kardio (kondicijskog) programa. Spoj energije i motivacije ovaj sat čini izazovnim i zabavnim. Kroz jednostavne i zanimljive koreografije poboljšajte kondiciju i definiraju tijelo.

TAE-BO

Jedan od najpopularnijih aerobik programa. Uključuje pokrete iz raznih borilačkih vještina tako da je uključen rad cijelog tijela. Nikada se ne koristi samo snaga ruku, već su udarci nastali pokretanjem čitavog tijela. Ovaj program preporučujemo onima "najhrabrijima" zato što će se poslije ovog programa osjećati drugačije. Ne preporučujemo starijim osobama sa problemima lokomotornog sustava.

PROGRESSIVE STRECH UTO 19 – 20 h, ČET 19 – 20 h

Trening obuhvaća kombinaciju vježbi za povećanje snage i fleksibilnosti, vježbi koje ispravljaju držanje tijela, umanjuju stres i grade vretenastu muskulaturu. Cilj treninga je izgraditi i ojačati centaralni dio tijela, ojačati i oblikovati mišiće, te poboljšati držanje tijela što ukupno djeluje na opće poboljšanje stanja organizma, povećanu fleksibilnost i pokretljivost zglobova. Trening se preporuča osobama koje ne preferiraju klasične aerobik vježbe i nisu sklone koreografijama

ZUMBA PON 21 – 22 h, SRI 21 – 22h, PET 21 – 22h

Jednostavan, učinkovit i zabavan sat koji je primjeren za sve dobne skupine. Neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, koliko godina imate, posjedujete bilo kakvo ili pak nikakvo iskustvo u plesu, ovo je trning prilagođen svima. Bazirana je na privlačnoj kombinaciji jednostavnih brzih i sporih latino ritmova (cumbia, salsa, merengue, reggaeaton, samba, bellydancing, mambo, cha-cha-cha itd.) koji se izmjenjuju tijekom treninga te učvršćuju i oblikuju tijelo

TOTAL BODY CONDITIONING PON 18 – 19 h

Trening za učvršćivanje cijeloga tijela sa radom na specifičnim zonama (ruke, trbuh, noge, stražnjica, leđa) uz uporabu različitih rekvizita. Trening koji pojačava snagu, izdržljivost i koordinaciju, te poboljšava Vašu budnost i radnu sposobnost. Idealan je za sve one koji se vole dobro oznojiti bez puno razmišljanja i koreografije.

CARDIO FIT PET 20 – 21 h

Aerobni trening visokog intenziteta, gdje kombiniramo aerobne vježbe sa vježbama snage, koristeći vlastito tijelo kako bi ojačali i oblikovali mišiće nogu, trbuha i stražnjice. Trening povećava snagu, izdržljivost, kondiciju i opću fizičku spremu te pomaže u redukciji potkožnog masnog tkiva (uz pravilnu prehranu).

TRIPLE THREAT PON, SRI, PET 19 h

Tri dinamična oblika ( snaga, kardiovaskularni trening i vježbe za trbušni zid) smiksana u jedan intezivan program ! Ako ste netko tko voli raznolikost, onda ćete obožavati spontanost ovog programa, jer svaki puta možete očekivati nešto drugo !

MIX & MATCH PET 18 – 19 h

Program kombinira niz različitih vrsta treninga (hi lo, step, workout, intervalni, dance aerobic...) a dovodi vaše tijelo u stanje visoke kondicije, snage i izdržljivosti. Naizmjence se rade vjezbe HI intenziteta u kombinaciji sa aktivnim radom na snazi punih pola sata nakon čega slijedi ili izolorani rad na snazi sa zadrzavanjem na radu trbuha, stražnjice, bokova i leđa ili neka vrsta kružnog i intervalnog treninga. Sat nudi raznolik program u ovisnosti o polaznicima i njihovoj spremnosti ili potrebama koje sam trener procjenjuje za svaki nadolazeći sat. Na kraju sata radi se adekvatan stretch.

AEROBIC CENTAR STEP

Selska cesta 116

10 000 Zagreb

INFO

E-mail: centro@net.hr
Mobitel: 091 562.75.30

RADNO VRIJEME

Prijepodne: Pon-Sri-Pet: 9:30-12:00 h
Popodne svakim radnim danom: 16:30 - 22:00 h