RASPORED | CENTAR STEP

Professional works

Naši termini za aerobic su u prijepodnevnim satima ponedjeljak-srijeda-petak od 10 sati, a svakim radnim danom, popodne u terminima od 17, 18, 19,20 i 21 sat.a u to vrijeme možete vježbati i u teretani.
Drage članice, sigurni smo da će svaka od Vas pronaći termin i intenzitet rada koji baš Vama odgovara, a pri tom izboru stojimo Vam na raspolaganju stručnim savjetima.

UPISI | CENTAR STEP

Upisi

Upisi i predbilježbe za grupu koju odaberete su svakog 1. u mjesecu, no mi smo i tu fleksibilni...sat koji izostanete uvijek možete nadokanditi u drugom terminu, vodimo brigu da svoje treninge odradite i budete zadovoljni.
Ukoliko dođete u polovini mjeseca cijenu prilagođavamo preostalim dolascima.

DOBRODOŠLI U CENTAR STEP

Competitive price

Upisi u aerobic programe i teretanu vrše se svakog 1. (prvog) u mjesecu, te Vas molimo da rezervirate svoje mjesto u željenoj grupi.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se javite na telefon 01/363.40.72, fax 01/369.46.85 ili mailom na centro@net.hr ili na  mob. 091 562 75 30

NOVO U PONUDI BODYFIT

PDFIspisE-mail

BODYFITUvodimo nešto novo za Vas.

PRIDRUŽITE NAM SE UTORKOM I ČETVRTKOM NA BODYFIT SATU U TERMINU 17.00-18.00.

Kombinacija pilatesa, yoge i drugih sporijih programa te opuštajuće muzike opušta i tijelo dovodi u super formu koristeći različite tehnike aktivnog istezanja u kombinaciji sa vježbama snage koje se nadovezuju jedna na drugu. Cilj treninga je uz vježbe jačanja i istezanja izgraditi jaki centar tijela, ojačati i oblikovati mišiće, poboljšati držanje tijela, povećati snagu, fleksibilnost, pokretljivost zglobova i kralježnice, ravnotežu cijelog tijela, izdužiti mišiće nogu i podignuti stražnjicu, a pritom se opustiti.

VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU!