RASPORED | CENTAR STEP

Professional works

Naši termini za aerobic su u prijepodnevnim satima ponedjeljak-srijeda-petak od 10 sati, a svakim radnim danom, popodne u terminima od 17, 18, 19,20 i 21 sat.a u to vrijeme možete vježbati i u teretani.
Drage članice, sigurni smo da će svaka od Vas pronaći termin i intenzitet rada koji baš Vama odgovara, a pri tom izboru stojimo Vam na raspolaganju stručnim savjetima.

UPISI | CENTAR STEP

Upisi

Upisi i predbilježbe za grupu koju odaberete su svakog 1. u mjesecu, no mi smo i tu fleksibilni...sat koji izostanete uvijek možete nadokanditi u drugom terminu, vodimo brigu da svoje treninge odradite i budete zadovoljni.
Ukoliko dođete u polovini mjeseca cijenu prilagođavamo preostalim dolascima.

DOBRODOŠLI U CENTAR STEP

Competitive price

Upisi u aerobic programe i teretanu vrše se svakog 1. (prvog) u mjesecu, te Vas molimo da rezervirate svoje mjesto u željenoj grupi.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se javite na telefon 01/363.40.72, fax 01/369.46.85 ili mailom na centro@net.hr ili na  mob. 091 562 75 30

NOVO U PONUDI ZUMBA FITNESS SAT

PDFIspisE-mail

LATINO MIXOd 1.10 uvodimo nešto novo za Vas.

PRIDRUŽITE NAM SE UTORKOM I ČETVRTKOM NA ZUMBA FITNESS SATU U TERMINU 21.00-22.00.

Zmba fitness je jednostavan, učinkovit i zabavan sat koji je primjerren za sve dobne skupine. Neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, koliko godina imate, posjedujete bilo kakvo ili pak nikakvo iskustvo u plesu, ovo je trning prilagođen svima.

Bazirana je na privlačnoj kombinaciji jednostavnih brzih i sporih latino ritmova (cumbia, salsa, merengue, reggaeaton, samba, belly dancing, mambo, cha-cha-cha itd.) koji se izmjenjuju tijekom treninga te učvršćuju i oblikuju tijelo. Zumba je zabavna, zumba je efikasna, Zumba je zarazna.

VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU!